Resultaten voor app

 
app
Smartphones en apps Autoriteit Persoonsgegevens.
De belangrijkste privacyregels zijn dat de app.: u om toestemming vraagt voor het gebruik van uw persoonsgegevens vóórdat de app informatie van uw apparaat haalt of daarop informatie plaatst.; u apart toestemming vraagt voor de verschillende soorten persoonsgegevens die de app gebruikt.;
apps
Apps zijn niet gratis: u betaalt met uw gegevens ACM ConsuWijzer.
Vaak kunt u dezelfde app bij meerdere aanbieders kopen. Bijvoorbeeld een app voor een zaklamp. Kies voor de app die toegang vraagt tot zo min mogelijk gegevens. En check de app voordat u hem installeert.: Doe de APPK-check op de website Veiliginternetten.nl.
app
Veelgestelde vragen MijnZorgApp.
De app verwijderen op een iPhone gaat als volgt.: Druk op de Homescreen op de App totdat er een dansend kruisje verschijnt in de linkerbovenhoek. Druk op het kruisje om de App te verwijderen. De app verwijderen op een Android telefoon gaat als volgt.:
app
Google Apps op Google Play.
Tot 5 jaar. Google LLC Tools. Toevoegen aan verlanglijstje. De Google-app houdt je op de hoogte van de dingen waarin je bent geïnteresseerd. Vind snelle antwoorden, verken je interesses en ontvang een feed met updates over onderwerpen die je belangrijk vindt. Hoe meer je de Google-app gebruikt, hoe beter deze wordt.
instagram verwijderen
Chrome Web Store.
Kijk, deel, verf: Laat je inspireren door de Flexa Visualizer App Verf in alle kleuren voor binnen en buiten Flexa Flexa.
Zodra je de gratis App hebt gedownload op je iPhone of Android-telefoon kun je de kamer die je graag zou willen schilderen scannen, gebruik de live modus om gelijk een transformatie te zien, of sla het op als foto of video.
De Bewuzt Zorg app.
Uw kind kan zelf de Zorg app downloaden en deze gegevens bekijken. Kan ik de Zorg app gebruiken als mijn verzekering nog niet is ingegaan of als ik niet meer bij Bewuzt verzekerd ben? Je kunt inloggen in de app als je op dit moment een verzekering hebt bij Bewuzt.
Webapp Installeren Apotheek.nl.
U hoeft dan geen app te installeren. Via de webapp kunt u de informatie van Apotheek.nl sneller en makkelijker vinden. Deze webapplicatie vervangt de Appotheek, die beschikbaar was via Google Play Android en de App Store iOS. De belangrijkste voordelen van de webapp.:
DigiD DigiD app. DigiD logo. Rijksoverheid. ACCOUNT@1x. DigiD logo. ACCOUNT@1x. Externe link. Externe link. Externe link. Externe link.
Stap voor stap hulp. App activeren als u in het buitenland woont. Woont u in het buitenland en heeft u een DigiD? Dan kunt u de DigiD app op twee manieren activeren.: sms sms-controle moet zijn geactiveerd in uw Mijn DigiD. ID-check met de volgende Nederlands Identiteitsbewijzen.: rijbewijs uitgegeven na 14 november 2014. Let op, staat u ingeschreven in de Registratie Niet-Ingezetenen? En is uw Nederlandse paspoort of identiteitskaart afgegeven op een consulaat, ambassade, grensgemeente of Schipholbalie? Dan kunt u helaas geen ID-check doen. Wilt u stap voor stap weten hoe u de app activeert? Bekijk dan eerst het stappenplan. Kunt u de app niet activeren met sms of ID-check? Dan moet u helaas een nieuwe DigiD voor in het buitenland aanvragen.
Sdu Sdu Tijdschriften App.
Bekijk hier alle titels. Heeft u een abonnement op één van deze tijdschriften, dan kunt u het tijdschrift ook via Stapp lezen. Het is ook mogelijk om een app only abonnement aan te schaffen. Dan ontvangt u uw tijdschrift alleen via de app.
Apps overzicht Omroep West.
Download de App! Wat kun je allemaal met de gratis Omroep West app? Zowel de iOS als de Android app werken perfect op je tablet en smartphone. Maar wat kun je er nou eigenlijk mee? We zetten het hieronder allemaal voor je op een rijtje.:

Contacteer ons