Zoeken naar app

 
app
Smartphones en apps Autoriteit Persoonsgegevens.
Wees kritisch en kijk bij het downloaden van een app goed naar de toestemmingen die de app wil. Een zaklamp-app heeft bijvoorbeeld niet uw contactgegevens of locatie nodig. Weet dat u bij elke app de toegang tot bepaalde gegevens uit kunt zetten, ook als u de app al heeft geïnstalleerd.
Apps zijn niet gratis: u betaalt met uw gegevens ACM ConsuWijzer.
uw contacten: als u een app toegang geeft tot uw contacten, dan deelt u alle contactgegevens van uw vrienden. informatie over uw internetgedrag, zoals de websites die u bezoekt. Tot welke gegevens de app toegang heeft, hangt af van de app.
Veelgestelde vragen MijnZorgApp.
Als u geen gebruik meer wilt maken van de app, kunt deze ook zonodig verwijderen van uw telefoon. De app verwijderen op een iPhone gaat als volgt.: Druk op de Homescreen op de App totdat er een dansend kruisje verschijnt in de linkerbovenhoek.
Google - Apps op Google Play.
Minder ruimte, alle sociale netwerken in één app, alle sociale apps en sites. Op de hoogte blijven van je vrienden is nu sneller dan ooit. 2021 Google Servicevoorwaarden voor deze site Privacy Ontwikkelaars Over Google Locatie: Verenigde Staten Taal: Nederlands.
App downloaden Omroep Zeeland.
Met de app van Omroep Zeeland heb je razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv. De app is te gebruiken voor smartphones iPhone en Android en tablets iPad en Android en is te downloaden via bovenstaande knoppen.
Kijk, deel, verf: Laat je inspireren door de Flexa Visualizer App Verf in alle kleuren voor binnen en buiten - Flexa Flexa.
De juiste kleur heeft enorme invloed op je woning en op hoe jij je voelt, daarom hebben we het kiezen van de ideale kleur makkelijker en leuker dan ooit gemaakt met de Flexa Visualizer app. Download de app gratis. Download in de App Store.
De Bewuzt Zorg app Makkelijk je zorgtaken regelen Bewuzt Zorgverzekering.
Uw kind kan zelf de Zorg app downloaden en deze gegevens bekijken. Kan ik de Zorg app gebruiken als mijn verzekering nog niet is ingegaan of als ik niet meer bij Bewuzt verzekerd ben? Je kunt inloggen in de app als je op dit moment een verzekering hebt bij Bewuzt.
Webapp Installeren Apotheek.nl.
U hoeft dan geen app te installeren. Via de webapp kunt u de informatie van Apotheek.nl sneller en makkelijker vinden. Deze webapplicatie vervangt de Appotheek, die beschikbaar was via Google Play Android en de App Store iOS. De belangrijkste voordelen van de webapp.:
DigiD DigiD app. DigiD logo. Rijksoverheid. ACCOUNT@1x. DigiD logo. ACCOUNT@1x. Externe link. Externe link. Externe link. Externe link.
Stap voor stap hulp. App activeren als u in het buitenland woont. Woont u in het buitenland en heeft u een DigiD? Dan kunt u de DigiD app op twee manieren activeren.: sms sms-controle moet zijn geactiveerd in uw Mijn DigiD. ID-check met de volgende Nederlands Identiteitsbewijzen.: rijbewijs uitgegeven na 14 november 2014. Let op, staat u ingeschreven in de Registratie Niet-Ingezetenen? En is uw Nederlandse paspoort of identiteitskaart afgegeven op een consulaat, ambassade, grensgemeente of Schipholbalie? Dan kunt u helaas geen ID-check doen. Wilt u stap voor stap weten hoe u de app activeert? Bekijk dan eerst het stappenplan. Kunt u de app niet activeren met sms of ID-check? Dan moet u helaas een nieuwe DigiD voor in het buitenland aanvragen.
Sdu Sdu Tijdschriften App.
Bekijk hier alle titels. Heeft u een abonnement op één van deze tijdschriften, dan kunt u het tijdschrift ook via Stapp lezen. Het is ook mogelijk om een app only abonnement aan te schaffen. Dan ontvangt u uw tijdschrift alleen via de app.
app izi.TRAVEL.
nl Language: Nederlands. English Deutsch Español Français Italiano Nederlands Português Română Русский Svenska 中文. Een rondleiding in je broekzak. Download de gratis. Eén app voor steden en musea. De izi.TRAVEL app biedt audiogidsen voor steden, musea en andere toeristische attracties.

Contacteer ons